Makinat elektrike shpëtojnë mjedisin

Makinat elektrike shpëtojnë mjedisin, Mile: Alternativë lëvizjeje për të ulur ndotjen e ajrit

Me rritjen e numrit të përdoruesve të biçikletave, në terren është angazhuar dhe policia rrugore, që vetëm në 24 orët e fundit ka gjobitur 36 drejtues biçikletash.

Urbanizimi i madh në kryeqytet ka sjellë nevojën për të krijuar mënyra alternative lëvizjeje, për të ndikuar dhe në përmirësimin e cilësisë së ajrit. Bashkia e Tiranës ka ndërmarrë disa nisma green, ndër to dhe përdorimi i makinave elektrike. Me rritjen e numrit të përdoruesve të biçikletave, në terren është angazhuar dhe policia rrugore, që vetëm në 24 orët e fundit ka gjobitur 36 drejtues biçikletash.

Makinat elektrike mbrojnë mjedisin, prandaj përdorimi i tyre do t’i bëjë banorë e kryeqytetit të marrin ajër të pastër shprehet për Report Tv Diana Mile, drejtoreshë e Politikave dhe Edukimit Mjedisor.

E.D./r.k./Shqiptarja.com